BBQ Workshop Low and Slow varken

Low and Slow BBQ is op een temperatuur tussen de 90-130 graden gerechten bereiden van de BBQ. Je zal leren werken met verschillende soorten BBQ’s. Tijdens deze 5 uur durende BBQ Workshop Low and Slow varken leer je alle ins and outs voor Low and Slow BBQ-en, brandstoffen en het toevoegen van rookhout tijdens de bereidingen. Deze BBQ workshop wordt gegeven op 19 en 20 januari 2019 in Heerhugowaard

Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Al gaan we niet te diep in op basic BBQ. De nadruk ligt op Low and Slow BBQ.

Gebruikte hardware:

  • 57 cm BBQ met deksel
  • Smoker
  • Big Battle Box
  • Diverse thermometers

Je gaat werken met diverse BBQ thermometers  en controller zodat je de temperatuur goed in de gaten kan houden.

BBQ workshop spareribs

Wat gaan we doen:

  • Kruidenrub samenstellen
  • BBQ saus maken
  • Spareribs 3:2:1
  • Broodje Pulled Pork
  • Buikspek (incl demonstratie platte buik uitbenen)

Uiteraard ga je de gemaakte gerechten opeten tijdens de workshop.

BBQ workshop low and slow

De workshop is op zaterdag 19 januari 2019 en zondag 20 januari 2019  in Heerhugowaard van 12 uur tot ongeveer 17 uur. (het kan wat later worden) Ontvangst met een drankje en fingerfood van de BBQ.

Kosten van deze workshop €75 incl drankjes

Maximaal aantal deelnemers per workshop is 15 dus wees er snel bij. Grotere groepen in overleg. Je gaat werken in groepsverband en elke groep maakt de drie gerechten.

Interesse in deze BBQ Workshop Low and Slow varken? Vul dan onderop deze pagina het formulier in. Je ontvangt dan van mij een email met verdere informatie.

Wil je beschikbaarheid zien voor deze workshop? Kijk dan op de Facebookpagina van Fire ‘N Q voor de beschikbare plaatsen.

Zondag = Vol

Tip!

Geef deze BBQ Workshop Low and Slow varken cadeau tijdens de feestdagen!

Stuur me dan een mail op info@firenq.nl

BBQ workshop Pulled Pork
BBQ workshop cadeaubon

Schrijf je in voor deze BBQ workshop Low and Slow