Wie is Fire ’N Q

Mijn naam is Pascal Heij. Ik heb zo’n 9 jaar gewerkt als kok in diverse restaurants. Regelmatig stak ik thuis de BBQ aan. Vrienden en familie kwamen graag langs om een vorkje mee te prikken. In 2010 kreeg de BBQ een andere wending. Ik ging mij meer verdiepen in de mogelijkheden die er waren met buiten koken. Hierbij kreeg ik ook mijn passie voor koken weer terug die ik sinds 1996 op een laag pitje had gezet.

Sinds 2012 is het echte BBQ werk begonnen. Ik kocht een andere BBQ waar je complete bereidingen op kon maken. Zo ging ik steeds verder met het ontwikkelen van mijn gerechten.

Ik maakte kennis met bereidingen op lage temperaturen. Deze bereidingen namen veel tijd in beslag. Van 6 tot wel 20 uur een stuk vlees garen op de BBQ.

Geweldig!!!

Vrienden en familie waren erg onder de indruk van mijn bereidingen. Het kon niet gek genoeg. Koud roken van zalm, 6 uur durende bereiding van spareribs en ga zo nog maar even door.

Inmiddels ben ik op het niveau dat ik mijzelf wil meten. In 2016 heb ik meegedaan met een wedstrijd in het magazine Barbecue. Ik won de eerste prijs! En dan sta je zomaar met je foto’s en gerecht in een magazine tussen de grote BBQ grillmasters.

Je kan mij regelmatig vinden in de grotere tuincentra waar ik voor Napoleon Grills diverse workshops en demonstraties geef.

Ook kan je mij boeken voor workshops op locatie. Als bedrijfsuitje of gewoon met vrienden leer ik je alle fijne kneepjes van het BBQ-en. Na een workshop zal geen bbq hetzelfde meer zijn.

Mijn motto is BBQ kan je iedere dag en ieder jaargetijde doen!

BBQ catering - fire 'n q